Δωμάτια στην Παλιά Πόλη Ναυπλίου, μείνετε στην Καρδιά του ιστορικού Ναυπλίου στον ξενώνα Αλθαία!

Για το Αλθαία

Εάν ψάχνετε για διαμονή στο Ναύπλιο, στο κέντρο της παλιά πόλης, ο ξενώνας Αλθαία βρίσκεται σε ένα από τα γραφικά Βενετσιάνικα σοκάκια, μόλις μερικά βήματα από την πλατεία Συντάγματος.

Πανσιον Αλθαια Covid-19

Ναύπλιο Πανσιόν Αλθαία Κανονισμοί & Μέτρα

Μέτρα για αποφυγή της εξάπλωσης του Κορωνοϊού - Covid - 19:

Στον ξενώνα Althaia έχουμε λάβει και λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού. Διαθέτουμε την Πιστοποίηση "First Health" για ενεργό πρωτόκολλο υγείας για τη λειτουργία τουριστικών καταλυμάτων σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.
Διατίθενται αντισηπτικά υγρά σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα για χρήση κατά του ιού COVID-19 και μπορεί να εμφανιστούν πιστοποιήσεις κατόπιν αιτήματος.
Το check-out και το check-in μεταξύ των διαμονών (check-out μέχρι τις 11.00 π.μ. και check-in από τις 15.00 μ.μ.) είναι υποχρεωτικά.
Το check-in μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο.
Ο καθαρισμός δωματίου κατά τη διαμονή των επισκεπτών πραγματοποιείται μόνο κατόπιν αιτήματος και όχι συχνότερα κάθε 4 ημέρες.

Για αναχωρήσεις/αφίξεις:

Εκτός από τον σχολαστικό καθαρισμό, απολυμαίνουμε τα δωμάτια και τα μπάνια μας με ειδικό απολυμαντικό ομίχλη μεταξύ άφιξης και αναχώρησης των επισκεπτών.
Τα δωμάτιά μας απολυμαίνονται μεταξύ αναχώρησης και άφιξης των επισκεπτών και παραμένουν ανοιχτά για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Συνιστάται να ανοίγετε πόρτες και παράθυρα για φυσικό αερισμό του χώρου σε καθημερινή βάση.
Ο κλιματισμός απολυμαίνεται σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι ο κλιματισμός κλείνει όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές.